't Luifeltje wint Sarto beach Toernooi!

In de stromende regen zijn we op zaterdag 30 augustus 's morgensvroeg vertrokken naar Zoutelande voor het jaarlijkse Beach volleybal toernooi van VC Sarto. 't Luifeltje werd die dag vertegenwoordigd door 2 teams.

Om 10.30 uur begon de eerste wedstrijd. De sfeer zat er direct goed in! Helaas was het 's morgens af en toe rennen naar het beachhuis om te schuilen voor de regen. Maar de bakjes koffie en warme choco deden wonderen. Hier en daar zaten mensen zelfs aan de snert. Na de pauze klaarde het weer op en verscheen af en toe zelfs de zon.

Het resultaat.... ons team 'De Badgasten' kwam terecht in de spannende finale.... en won de eerste prijs! Hartelijk gefeliciteerd! Na de huldiging van dit spetterende team werd daarnaast Jasper Jaspers uitgeroepen tot scheidsrechter van de dag. Waarom? Geen idee! Hij was te laat, van een verkeerd team en het fluiten was ook niet op en top. 'Het zal zijn naam wel zijn'.

Na het toernooi hebben we met z'n allen een hapje gegeten bij een gezellig strandpaviljoen en zijn vervolgens moe maar voldaan naar huis gereden. Het was een erg leuk toernooi waarbij erg sportief en onderling leuk werd gespeeld.

Volgend jaar weer!

Bekijk hier alle foto's

Publicatie: 1 september 2014

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden