Dames Lidmaatschap

Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan de NeVoBo recreanten competitie op de dinsdagavond. Dit is vooral interessant voor diegenen die wel regelmatig een wedstrijd willen spelen, maar niet op zaterdag.

 

Op dit moment neemt er 1 damesteam namens VC ’t Luifeltje deel aan deze competitie. We zijn echter altijd op zoek naar dames om dit team te versterken. Bij voldoende speelsters kunnen we een 2e team samenstellen.

Het is ook mogelijk om alleen mee te trainen zonder competitie te spelen. Je kunt dan meetrainen op de woensdagavonden in Sporthal Dongewijk in de Reeshof. Deze trainingen bestaan in het algemeen uit een deel trainingsoefeningen en worden in de regel afgesloten met één of meerdere partijtjes.

Indien er voldoende belangstelling is, wordt er ook deelgenomen aan toernooien in de directe omgeving van Tilburg. Afhankelijk van de deelnemers kan er in deze gevallen gekozen worden voor gemengd volleybal,  dames- of herenvolleybal. Het niveau van inschrijving is afhankelijk van het niveau van de belangstellenden.

Als derde mogelijkheid bieden wij nog aan om mee te trainen op de woensdag en daarnaast mee te doen in de zogenaamde ORV competitie.

Kortom: voor elke dame wat wils. Wil je vrijblijvend vier keer meetrainen, neem dan contact met ons op.

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden