Een vereniging voor recreanten met een sportieve inslag

Ben je sportief en houd je van gezellig ongedwongen trainen en volleybal spelen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast zuiver recreatief trainen, is er een aantal teams actief in verschillende recreatieve competities. Momenteel neemt er één team deel aan de ORV-competitie (Onafhankelijk Recreatief Volleybal) in Tilburg. Deze ORV-competitie is opgezet als recreatieve competitie voor gemengde teams. De wedstrijden van deze competitie worden voor het merendeel gespeeld op onze vaste trainingsavond. Naast de reguliere competitie wordt er door dit team ook meegespeeld in een bekercompetitie.

Op de dinsdagavonden van oktober tot eind april wordt er meegespeeld in een recreatieve NeVoBo-competitie door zowel een dames- als een herenteam. De wedstrijden van deze competitie worden gespeeld in Topsportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Vanzelfsprekend is winnen belangrijk, maar speelvreugde en volledige inzet van de medespelers zijn bepalend voor de sfeer. Ook deze teams spelen daarnaast mee in een bekercompetitie.

Onze vaste trainingen vinden plaats op woensdagavond in sporthal De Dongewijk van 20:30 tot 22:00. De eerste trainingsavond van een seizoen is op de eerste woensdag na de schoolvakantie in de zomer en de laatste trainingsavond is twee weken voor de aanvang van de zomervakantie. Naast volleybal wordt de sfeer ook verhoogd door het organiseren van gezamenlijke activiteiten. In dit kader bestaat de mogelijkheid om na afloop van de training nog wat na te praten aan de bar van café Dongewijk onder het genot van een drankje.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via de contactpagina.