Luifeltoernooi 2024

Op zondag 14 april 2024 zal het 22e Luifeltoernooi georganiseerd gaan worden.

Vorig jaar moesten we noodgedwongen uitwijken naar een andere locatie, maar dit jaar zijn we terug op onze vertroude locatie, Sporthal Dongewijk, Dongewijkdreef 40 in Tilburg.

Bij voldoende aanmeldingen willen we ook dit jaar proberen teams in te delen in 3 verschillende niveaus: Beginner - Gemiddeld - Gevorderd.

De zaal is open vanaf 12:00 uur. De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 12:30 uur en (ongeveer) 18:00 uur. Het streven is om in ieder team minimaal één dame op te stellen. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere teams in te schrijven.

Zoals gebruikelijk is het toernooi niet uitsluitend bedoeld voor verenigingen, ook gelegenheidsteams zijn van harte welkom. Wellicht is dit de uitgelezen gelegenheid om met familie, buren, vrienden of kennissen een dagje  lekker te volleyen. Als vereniging hopen we vooral dat er lekker gespeeld kan worden, maar nog belangrijker vinden we dat het een leuk, gezellig en sportief toernooi zal worden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team, te voldoen bij inschrijving op rekeningnummer NL30 INGB 0003 4345 41 t.n.v. VC 't Luifeltje, onder vermelding van de naam van het team/vereniging. We hebben plaats voor maximaal 18 teams, dus wees er snel bij. 

 

 

Sponsoren

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden