Competitie

Vanuit VC 't Luifeltje wordt er gespeeld in diverse competities. Het is mogelijk om mee te spelen in een dames- of herenteam dat deelneemt aan de recreatieve NeVoBo-competitie. De wedstrijden van deze competitie worden op dinsdagavond gespeeld in Topsportcentrum T-Kwadraat te Tilburg. Ook is het mogelijk om mee te spelen in een gemengd team dat deelneemt aan de ORV (Onafhankelijk Recratief Volleybal) competitie. De wedstrijden van deze competitie worden doorgaans gespeeld op onze eigen trainingsavond.

We bieden dus voor iedereen de mogelijkheid om competitie te spelen, waarbij binnen de NeVoBo competitie iets meer de nadruk ligt op het leveren van prestaties, hoewel ook spelvreugde hier het belangrijkst is. Welke vorm van competitie je ook kiest, de wedstrijden worden altijd op een doordeweekse avond gespeeld.

Nieuws

start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.
start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op 28 augustus 2019 starten de trainingen voor seizoen 2019-2020 weer. Om de spieren weer los te maken voor het nieuwe seizoen en daarna weer wat bij te kletsen over de vakantie-ervaringen, starten we om 21:00 met de training. Iedereen weer met frisse zin voor een nieuw seizoen volleybal, recreatief en/of compitatief.

Lees verder
ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.

Voor leden van VC 't Luifeltje is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de fitnessruimte van T-Kwadraat.

Lees verder