Trainingsmogelijkheid voor niet-leden

Trainingskaart

 

Zoals al jaren gebruikelijk bij onze vereniging, kunnen aspirant leden gebruik maken van de mogelijkheid om 4 keer geheel vrijblijvend mee te trainen alvorens lid te worden. Indien dit leidt tot een lidmaatschap, gaat dit lidmaatschap in vanaf de datum van de eerste training die men heeft gevolgd.

Voor volleyballers die geen lid willen worden van onze vereniging, maar die toch een paar keer willen meetrainen is het mogelijk een trainingskaart aan te schaffen. Hoe dit in zijn werk gaat wordt hieronder uitgelegd.

  • Je schrijft je aan het begin van een training in voor 5 trainingen daarvoor betaal je € 25,- per bank, uiterlijk te voldoen 5 dagen na de eerste training, die je hebt gevolgd.
  • Je naam wordt op een lijst ingevuld, die in de zaal aanwezig is en door de vereniging wordt beheerd.
  • Met jouw toestemming wordt er een foto van je gemaakt. Dit om je naam ook een gezicht te geven voor trainers en andere leden.
  • Elke training wordt achter je naam de datum ingevuld waarop je deelneemt aan een training.
  • Je kunt gedurende het jaar meerdere keren op deze manier een nieuwe set van 5 kopen.
  • Word je gedurende het lopende seizoen lid van VC ’t Luifeltje, dan worden de reeds eerder in het seizoen betaalde trainingen in mindering gebracht op de contributie.
  • Trainingen die niet gedurende het lopende seizoen gebruikt worden, kunnen volgend seizoen weer worden meegenomen, tot uiterlijk 1 jaar na aanschafdatum van de trainingskaart.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, mag je zo binnenlopen met je trainingskleren en direct mee trainen.

Het is ook mogelijk om je via de website vooraf aan te melden. Je kunt dit doen bij het tabblad lid worden. Vermeld dan bij je gegevens: trainingskaart.

Namens het bestuur van VC ’t Luifeltje,

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden