Heren lidmaatschap

Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan de NeVoBo recreanten competitie op de dinsdagavond. Dit is vooral interessant voor diegenen die nog wel af en toe een wedstrijd willen spelen, maar die geen zin hebben hier de zaterdag voor op te offeren.

 

Op dit moment neemt er 1 herenteam namens VC ’t Luifeltje deel aan deze competitie. We zijn echter altijd op zoek naar heren om dit team te versterken. Bij voldoende spelers kunnen we een 2e team samenstellen.

Het is ook mogelijk om alleen mee te trainen zonder competitie te spelen. Je kunt dan meetrainen op de woensdagavonden in Sporthal Dongewijk in de Reeshof. Deze trainingen bestaan in het algemeen uit een deel trainingsoefeningen en worden in de regel afgesloten met één of meerdere partijtjes.

Indien er voldoende belangstelling is, wordt er ook deelgenomen aan toernooien in de directe omgeving van Tilburg. Afhankelijk van de deelnemers kan er in deze gevallen gekozen worden voor gemengd volleybal ofwel dames- dan wel herenvolleybal. Ook het niveau waarop ingeschreven wordt zal worden bepaald op basis van het niveau van de belangstellenden.

Als derde mogelijkheid bieden wij nog aan om mee te trainen op de woensdag en daarnaast mee te doen in de zogenaamde ORV competitie

Kortom: voor elke heer wat wils. Wil je vrijblijvend vier keer meetrainen, neem dan contact met ons op.

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden