ORV lidmaatschap

Onze vereniging is één van de deelnemers aan de ORV (Onderling Recreatief Volleybal)-competitie in Tilburg. In deze competitie wordt er door gemengde teams op 8 à 10 avonden tegen elkaar gespeeld, waarbij de nadruk ligt op recreatief volleyballen. In de regel worden deze wedstrijden gespeeld op woensdagavond, tijdens onze reguliere trainingsavond in Sporthal Dongewijk in de Reeshof.

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om eens in de week op recreatief niveau zonder competitie verplichtingen te volleyballen, dan ben je ook van harte welkom.

Indien er voldoende belangstelling is, wordt er ook deelgenomen aan toernooien in de directe omgeving van Tilburg. Afhankelijk van de deelnemers kan er in deze gevallen gekozen worden voor gemengd volleybal ofwel dames- dan wel herenvolleybal. Ook het niveau waarop ingeschreven wordt zal worden bepaald op basis van het niveau van de belangstellenden.

Kortom: voor elk wat wils. Wil je vrijblijvend vier keer meetrainen, neem dan contact met ons op.

Nieuws

ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder