Speel vrijblijvend 4 trainingen mee

Dames en heren die zin hebben om op de woensdagavonden mee te komen trainen, kunnen vrijblijvend vier trainingen mee spelen.

De training is van 21:00 uur tot 22:30 in sporthal Dongewijk en daarna volgt voor liefhebbers de "VIERDE SET" in Café Dongewijk (onze sportkantine) waar de mogelijheid bestaat om onder het genot van een drankje nog wat na te praten.

Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de dinsdagavondcompetitie of de recreatieve ORV competitie. De vereniging heeft verschillende dames- en herenteams die deelnemen aan de NeVoBo Recreanten Competitie op dinsdagavond en met gemengde teams aan de ORV competitie.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om 4 keer vrijblijvend mee te trainen?

Of wil je een trainingskaart voor 5 trainingen aanschaffen?

 Neem dan even contact met ons op.

Nieuws

start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.
start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op 28 augustus 2019 starten de trainingen voor seizoen 2019-2020 weer. Om de spieren weer los te maken voor het nieuwe seizoen en daarna weer wat bij te kletsen over de vakantie-ervaringen, starten we om 21:00 met de training. Iedereen weer met frisse zin voor een nieuw seizoen volleybal, recreatief en/of compitatief.

Lees verder
ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.

Voor leden van VC 't Luifeltje is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de fitnessruimte van T-Kwadraat.

Lees verder