Wim Doomen Erelid van VC 't Luifeltje

Op woensdag 20 oktober 2021 is Wim Doomen benoemd tot erelid van VC 't Luifeltje. Wim is ruim 21 jaar lid geweest van onze vereniging. Tijdens die periode heeft hij zich actief ingezet op allerlei gebieden binnen onze vereniging. Zo was hij gedurende vele jaren verantwoordelijk voor de ORV zaken binnen onze vereniging. Ook was Wim altijd één van de drijvende krachten tijdens de Luifeltoernooien en bij de onderlling mix-toernooitjes en de jaarlijkse ORV-toernooien. Daarnaast heeft Wim zich ook regelmatig ingezet om een training of warming-up te leiden.

Natuurlijk kunnen we niet onbenoemd laten dat Wim ook ruim 18 jaar bestuurslid is geweest binnen onze vereniging. Eén van zijn taken was het werven van sponsoren, zowel vaste sponsoren als éénmalige sponsoren voor onze toernooien. Mede hierdoor zijn we er bijna altijd in geslaagd deze toernooien kostenneutraal te organiseren.

Het mag duidelijk zijn dat er voldoende redenen zijn om Wim te benoemen tot erelid van onze vereniging.

Tijdens deze gelegenheid hebben we ook Jan Lips in het zonnetje gezet om hem te bedanken voor de jaren dat hij deel heeft uitgemaakt van het bestuur van VC 't Luifeltje.

        

Publicatie: 23 oktober 2021

Nieuws

Wim Doomen Erelid van VC 't Luifeltje

Op woensdag 20 oktober is Wim Doomen benoemd tot erelid van VC 't Luifeltje

Lees verder