start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op woensdag 28 augustus 2019 starten de trainingen voor het nieuwe seizoen weer.

Bij de afgelopen vergadering werd duidelijk, dat er behoefte was aan wat algemene trainingen met extra aandacht voor de warming-up.

Mits er daadwerkelijk gestart kan worden om 21:00 u. heeft Peter aangegeven om zorg te gaan dragen voor oefeningen ter warming-up. Dit ter voorkoming van blessures en om in een actieve stand met de training te kunnen beginnen. De eerste keer van deze warming-up oefeningen zal tijdig gecommuniceerd worden.

Ook gaan een drietal leden met elkaar om tafel, voor thema's af te spreken, voor te bereiden en uit te voeren voor de trainingen in het begin van het jaar.

Naast de regeling voor proeftrainingen waar aspirant-leden aan deel kunnen nemen is er dit jaar ook weer de mogelijkheid om een zgn. trainingskaart aan te schaffen. voor een bedrag van €25,- kunnen niet leden deelnemen aan een 5-tal trainingen, waarna weer een nieuwe kaart gekocht kan worden. Dit geldt alleen voor meetrainers. Degenen die deel willen nemen aan een competitie zullen altijd lid moeten worden van de vereniging.

Publicatie: 2 juli 2019

Nieuws

start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.
start van de trainingen in het nieuwe speelseizoen.

Op 28 augustus 2019 starten de trainingen voor seizoen 2019-2020 weer. Om de spieren weer los te maken voor het nieuwe seizoen en daarna weer wat bij te kletsen over de vakantie-ervaringen, starten we om 21:00 met de training. Iedereen weer met frisse zin voor een nieuw seizoen volleybal, recreatief en/of compitatief.

Lees verder
ORV-MIX toernooi
ORV-MIX toernooi

Als afsluiting van NeVoBo en ORV competitie wordt jaarlijks het ORV-MIX toernooi georganiseerd. Teams of individuele spelers worden op deze woensdagavond in een willekeurig team geplaatst. Zo spelen ze waarschijnlijk ook tegen leden van hun eigen reguliere team.

Lees verder
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.
Fitnessarrangement voor Luifeltjeleden.

Voor leden van VC 't Luifeltje is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de fitnessruimte van T-Kwadraat.

Lees verder